Over Euro Pub

Euro Pub ligt op slechts enkele meters afstand van restaurant-café Majestic en het beroemde Krasnapolsky. Een fantastisch geluidssysteem, een indrukwekkende lijst van cocktails en shooters, bijzonder goede service, een altijd levendige sfeer: de ideale locatie voor een leuke avond uit en een populaire plek om sportevenementen te volgen! En als je bij de toiletten bent, vergeet dan niet de bijzondere tegelwand te bewonderen!


Terras
Het terras is groot, zonnig en biedt een fantastisch uitzicht op de Dam. Het is een ideale plek om te ontspannen, te genieten en de stad voorbij te zien komen terwijl je geniet van de perfecte service.

Waar op de Dam
Euro Pub is gelegen op de Dam, vlak naast de Majestic. Het is op slechts enkele minuten loopafstand van het Centraal Station, vanaf daar loop je het Damrak af en op de Dam aangekomen ga je naar links. Dan kun je het niet missen!

Tijdelijk gesloten
Helaas is café Euro Pub voor ongeveer vier maanden gesloten vanwege verbouwing/herontwikkeling van het Verwelius gebouw waar het café onderdeel van is.

Openingstijden:
Maandag & Dinsdag van 14.00 tot 1.00 uur
Woensdag & Donderdag & Zondag van 12.00 tot 1.00 uur
Vrijdag & Zaterdag van 12.00 tot 4.00 uur